Winkelen in Londen

Westfield Stratford City

“Maak een wereldreis door de internationale keukens, die wordt aangeboden door het grote aantal restaurants: van Japans tot Mediterraans!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Met ruim 300 winkels, restaurants en entertainmentvoorzieningen heeft Westfield Stratford City voor iedere bezoeker iets te bieden! Of je nu op zoek bent naar haute couture, confectiemode, huishoudelijke artikelen, een heerlijke maaltijd of een bezoek aan de bioscoop, het is hier allemaal te vinden!

Westfield Stratford City is gebouwd voor de Olympische Spelen van 2012, die in het park naast het winkelcentrum plaatsvonden. Nu, jaren nadat de duizenden sportieve toeristen Londen hebben verlaten, blijft Stratford City voor vele locals de belangrijkste winkelbestemming, omdat het zo makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en rustiger is dan de drukke winkelstraten in de West End van Londen.

TIP: Wanneer je de winkelende massa wilt vermijden, kom dan doordeweeks of vroeg op zaterdag- of zondagochtend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Stratford Place 2 | Openbaar vervoer: Stratford, Stratford International | Website: http://uk.westfield.com/stratfordcity/

Meer winkels in Londen

Bekijk alle winkels

Shoreditch

In de afgelopen jaren is Shoreditch verworden tot bekendste bestemming voor hipsters binnen Londen. Dit gebied staat bekend om zijn onafhankelijke kledingboetieks en vintagewinkels. De populairste vintagekledingwinkels zijn Beyond Retro (110-122 Cheshire Street), Blitz (55-59 Hanbury Street) en Absolute Vintage (15 Hanbury Street). Brick Lane, Hanbury Street en de straten daaromheen zijn populaire bestemmingen voor vintagepop-upshops, dus houd een oogje op deze gebieden.

Knightsbridge & Chelsea

“Of je nu een shopaholic, een foodie of een kunstliefhebber bent, in dit district kom je zeker aan je trekken.”

West End

De belangrijkste winkelstraten in de West End zijn Oxford Street en Regent Street. Hier vind je beroemde kledingwinkels zoals H&M, Zara, Topshop, Cos, Uniqlo en nog veel meer. Naast kledingwinkels tref je hier ook veel restaurants, boekenwinkels en juweliers aan.