Winkelen in Londen

West End

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

De belangrijkste winkelstraten in de West End zijn Oxford Street en Regent Street. Hier vind je beroemde kledingwinkels zoals H&M, Zara, Topshop, Cos, Uniqlo en nog veel meer. Naast kledingwinkels tref je hier ook veel restaurants, boekenwinkels en juweliers aan.

Er zijn ook een aantal geweldige warenhuizen in de West End te vinden: Liberty (Regent Street), John Lewis (Oxford Street) en het luxere Selfridges (Oxford Street). Deze laatste herbergt 's werelds grootste schoenenafdeling!

Carnaby Street is een funky straatje met mode- en accessoirewinkels. In Covent Garden tref je vele schoenenwinkels aan en de beroemde Apple-flagshipstore.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Oxford Circus

Meer winkels in Londen

Bekijk alle winkels

Marylebone

Op een kleine 10 minuten lopen van de toeristische Oxford Street tref je de winkeloase Marylebone. Bezoek een van de vele terrasjes die dit gebied een Parijse sfeer geven. Ga winkelen voor kleding in een van de leuke boetieks of verwen jezelf met exclusieve huidverzorgingsproducten in de beautyzaken.

Knightsbridge & Chelsea

“Of je nu een shopaholic, een foodie of een kunstliefhebber bent, in dit district kom je zeker aan je trekken.”

Westfield Stratford City

“Maak een wereldreis door de internationale keukens, die wordt aangeboden door het grote aantal restaurants: van Japans tot Mediterraans!”