Winkelen in Londen

Marylebone

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Op een kleine 10 minuten lopen van de toeristische Oxford Street tref je de winkeloase Marylebone. Bezoek een van de vele terrasjes die dit gebied een Parijse sfeer geven. Ga winkelen voor kleding in een van de leuke boetieks of verwen jezelf met exclusieve huidverzorgingsproducten in de beautyzaken.

Twee winkels die het vermelden meer dan waar zijn, zijn Monocle en Oxfam. De lokale winkel van lifestylemagazine Monocle (2a George Street) verkoopt luxe accessoires zoals portemonnees en tassen. De Oxfam-liefdadigheidswinkels verkopen meestal alles van kleding tot kinderspeelgoed. Oxfam Marleybone (91 Marylebone Road) daarentegen is een bijzondere boekenwinkel.

TIP: Ga bij de Oxfam-boekenwinkel naar binnen om rond te kijken in hun bijzondere collectie, inclusief onbekende boeken en verborgen parels. Ik kan deze winkel nooit met lege handen verlaten!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Marylebone Road | Openbaar vervoer: Baker Street tube station

Meer winkels in Londen

Bekijk alle winkels

Westfield Stratford City

“Maak een wereldreis door de internationale keukens, die wordt aangeboden door het grote aantal restaurants: van Japans tot Mediterraans!”

Shoreditch

In de afgelopen jaren is Shoreditch verworden tot bekendste bestemming voor hipsters binnen Londen. Dit gebied staat bekend om zijn onafhankelijke kledingboetieks en vintagewinkels. De populairste vintagekledingwinkels zijn Beyond Retro (110-122 Cheshire Street), Blitz (55-59 Hanbury Street) en Absolute Vintage (15 Hanbury Street). Brick Lane, Hanbury Street en de straten daaromheen zijn populaire bestemmingen voor vintagepop-upshops, dus houd een oogje op deze gebieden.

West End

De belangrijkste winkelstraten in de West End zijn Oxford Street en Regent Street. Hier vind je beroemde kledingwinkels zoals H&M, Zara, Topshop, Cos, Uniqlo en nog veel meer. Naast kledingwinkels tref je hier ook veel restaurants, boekenwinkels en juweliers aan.