Restaurants in Londen

Cafe 338

“Dit is mijn lokale 'caf' en ik houd ervan om hier doordeweeks 's morgens te komen voor het ontbijt. Ik neem vrienden hier altijd mee naartoe wanneer ze me bezoeken in Londen en ze zijn altijd verbaasd over de goede kwaliteit en de lage prijs van het eten hier.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Vanaf de opening in 2009 tot op de dag van vandaag heeft Cafe 338 zich getransformeerd van een doorsnee plaatselijke 'caf' tot een populaire bestemming voor de hipsters van Shoreditch. De lange rijen in het weekend zijn dan ook geen verrassing: deze lunchroom serveert grote porties gemaakt met verse ingrediënten voor een extreem lage prijs. Dit is een goede plek om je dag te beginnen met een vullend full English breakfast, een omelet of pannenkoeken. Stap er 's middags binnen voor een gepofte aardappel of een smakelijke hamburger met patat.

TIP: Probeer deze lunchroom doordeweeks of vroeg in het weekend te bezoeken. In het weekend is het er waanzinnig druk 's middags!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bethnal Green Road 338 | Openbaar vervoer: Bethnal Green tube station

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Tokyo Diner

“In Chinatown met een knorrende maag? Laat je door Tokyo Diner verwennen met lekker eten voor een goede prijs.”

Wahaca

“Vergeet Tex-Mex, bij Wahaca vind je alleen authentiek Mexicaanse streetfood: simpel, kleurrijk en niet te versmaden!”

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”