Restaurants in Londen

Tokyo Diner

“In Chinatown met een knorrende maag? Laat je door Tokyo Diner verwennen met lekker eten voor een goede prijs.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Er zijn in Chinatown tal van Oriëntaalse restaurants waaruit je kunt kiezen, maar wandel niet zomaar een willekeurig restaurant binnen! Omdat dit een erg toeristisch gebied is, serveren helaas niet alle restaurants eten van goede kwaliteit. Wanneer je goed wilt eten voor een goede prijs, kan ik je een bezoek aan Tokyo Diner van harte aanbevelen.

Het interieur is authentiek Japans en het restaurant heeft meer dan 100 zitplaatsen verspreid over drie verdiepingen. Het personeel is vriendelijk en er heerst doorgaans een gemoedelijke sfeer. Het is de perfecte plek om te lunchen en jezelf weer op te laden wanneer je aan het winkelen bent in de West End. Of je kunt je dag hier eindigen met een voedzaam diner en een glas sake. 

Het menu biedt een brede selectie aan van sashimi, perfecte sushi, Japanse curries, bento box maaltijden, noedels en Japanse specialiteiten.

TIP: Volgens Japanse traditie laat je geen fooi achter! Als je met een groep reist, is het verstandig om tijdig te reserveren aangezien het hier in het weekend en rondom de lunch en het diner erg druk kan zijn.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Newport Place 2 | Openbaar vervoer: Leicester Square Tube station | Telefoon: +44 20 7287 8777 | Website: http://www.tokyodiner.com

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Poppies Fish and Chips

“Authentiek Brits eten geserveerd door personeel dat eruitziet alsof ze net van de set van Grease zijn gelopen.”

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.