Restaurants in Londen

Wahaca

“Vergeet Tex-Mex, bij Wahaca vind je alleen authentiek Mexicaanse streetfood: simpel, kleurrijk en niet te versmaden!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Een levendige Mexicaans restaurant waar je veel heerlijke en authentieke streetfoodgerechten uit kunt proberen. Geniet van de funky muziek en een vers gemaakte cocktail terwijl je op je bestelling wacht. Je kunt een grote maaltijd voor één persoon bestellen, maar het is leuker om een paar kleinere gerechtjes te bestellen om te delen met je tafelgenoten.

Omdat dit restaurant midden in Covent Garden ligt en geen reserveringen aanneemt, is het aan te raden hier iets voor etenstijd te arriveren zodat je meteen kunt gaan zitten.

TIP: Er zijn verschillende vestigingen van Wahaca in Londen met verschillende openingstijden, maar deze vestiging in Covent Garden is mijn favoriet.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Chandos Place 66 | Openbaar vervoer: Leicester Square tube station | Telefoon: +44 207 240 1883 | Website: http://www.wahaca.co.uk

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Namaaste Kitchen

“Een modern Indiaas restaurant dat authentiek eten serveert en niet enkel op toeristen is gericht.”

Poppies Fish and Chips

“Authentiek Brits eten geserveerd door personeel dat eruitziet alsof ze net van de set van Grease zijn gelopen.”

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”