Restaurants in Londen

Kanada-Ya

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

TIP: Dit restaurant is helaas niet geschikt voor vegetariërs, omdat de basis voor de ramennoedels een bouillon is van varkensbotten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: St Giles High Street 64 | Openbaar vervoer: Tottenham Court Road tube station | Telefoon: +44 207 240 0232 | Website: https://www.kanada-ya.com/

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”

The Breakfast Club

“Begin je dag naar eigen smaak met een uitmuntend ontbijt bij een van de trendy Breakfast Club-restaurants.”