Restaurants in Londen

Clos Maggiore

“Ik ben geen zoetekauw, maar ik ben gefascineerd door het elegante dessertmenu van Clos Maggiore. Ik bedoel, 'Zwarte Truffelijs' en 'Slow Cooked Pink Lady Fondant'? Jammie!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Vraag een willekeurige Londenaar welk restaurant het meest romantisch van de stad is, en de kans is groot dat het antwoord Clos Maggiore is. Je zult dit meteen begrijpen wanneer je hier binnenkomt: de dakvensters, bomen met witte bloesem en een open haard dragen allemaal bij aan een romantische sfeer.

Bij Clos Maggiore kun je genieten van de moderne Franse keuken. Als je het leuk vindt je te laten verrassen door de chef-kok, moet je zeker het proefmenu van 5 gangen bestellen (van het seizoen of vegetarisch). Er is ook een à la carte menu en een aparte lunchkaart.

Combineer je theaterbezoek met een 2 of 3 gangendiner in dit restaurant. Clos Maggiore heeft een speciaal pre- en post-theatermenu!

TIP: De dresscode bij Clos Maggiore is smart casual.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: King Street 33 | Openbaar vervoer: Leicester Square tube station | Telefoon: +44 207 379 9696 | Website: http://www.closmaggiore.com

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

Babaji Pide

“Dit Turkse restaurant is een grote hit sinds het in januari 2015 haar deuren opende.”