Restaurants in Londen

Babaji Pide

“Dit Turkse restaurant is een grote hit sinds het in januari 2015 haar deuren opende.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Babaji Pide serveert authentiek Turks eten en is gespecialiseerd in pide, Turkse pizza's, die vers voor je worden gebakken. Andere schotels op het menu zijn een grote variëteit van meze, salades, soepen, rijst, gegrilde en gekookte gerechten en toetjes. Er is ook ruime keuze voor vegetariërs. De drankkaart heeft een grote keuze aan wijn, vers geperste sappen, Turks bier, sterke Turkse koffie en de specialiteit van het huis: raki.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Shaftesbury Avenue 53 | Openbaar vervoer: Leicester Square tube station | Telefoon: +44 20 3327 3888 | Website: http://www.babaji.com.tr/everything

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

The Breakfast Club

“Begin je dag naar eigen smaak met een uitmuntend ontbijt bij een van de trendy Breakfast Club-restaurants.”

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.