Restaurants in Londen

sketch

“Een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Sketch definieert zichzelf als een centrum dat eten, kunst en muziek samenbrengt. Sketch bestaat uit vijf restaurants en bars verspreid over twee verdiepingen die verschillende menu's voor verschillende prijzen aanbieden. Wanneer je niet veel te besteden hebt, ga je naar de Gallery, die geweldige en goed geprijsde à la carte maaltijden aanbiedt. Voor een meer exclusieve maaltijd ga je naar restaurant The Lecture Room & Library dat is bekroond met twee Michelinsterren.

TIP: Misschien niet zo'n gebruikelijke tip voor een restaurant, maar zorg ervoor dat je de toiletten bij sketch bezoekt. De toilethokjes zijn erg futuristisch en lijken op onderdelen van een ruimteschip!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Conduit Street 9 | Openbaar vervoer: Oxford Circus tube station | Telefoon: +44 20 7659 4500 | Website: http://sketch.london

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Namaaste Kitchen

“Een modern Indiaas restaurant dat authentiek eten serveert en niet enkel op toeristen is gericht.”

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.