Restaurants in Londen

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Wat is er meer typisch Brits dan een afternoon tea, ofwel high tea? Als je jezelf wilt verwennen en in een spectaculaire omgeving wilt genieten van je thee en heerlijke hapjes, reserveer dan een tafel bij The Ritz London. De afternoon tea wordt in dit hotel geserveerd in het adembenemende Palm Court, met gouden ornamenten en imposante kroonluchters die aan het glazen plafond hangen. Wanneer je deze ruimte betreedt, waan je jezelf op de set van een kostuumdrama. The Ritz is niet een van de goedkoopste mogelijkheden voor je afternoon tea, maar de ervaring is onbetaalbaar!

TIP: Afternoon teas bij The Ritz London zijn populair, dus zorg ervoor dat je ver van tevoren een reservering hebt!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Piccadilly 150 | Openbaar vervoer: Green Park tube station | Telefoon: +44 2073 002 345 | Website: http://www.theritzlondon.com/tea-menus.html

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Namaaste Kitchen

“Een modern Indiaas restaurant dat authentiek eten serveert en niet enkel op toeristen is gericht.”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

Wahaca

“Vergeet Tex-Mex, bij Wahaca vind je alleen authentiek Mexicaanse streetfood: simpel, kleurrijk en niet te versmaden!”