Restaurants in Londen

Namaaste Kitchen

“Een modern Indiaas restaurant dat authentiek eten serveert en niet enkel op toeristen is gericht.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Indiaas eten wordt in Londen niet als exotisch gezien. De curry is zelfs uitgeroepen tot het favoriete gerecht van het Verenigd Koninkrijk. Je kunt in Londen vele Indiase restaurants vinden, maar helaas zijn de meeste vooral gericht op toeristen en serveren zij vaak eten van een lage kwaliteit.

Wanneer je op zoek bent naar een geweldig Indiaas restaurant, dan is Namaaste Kitchen een absolute aanrader! Ze zijn gespecialiseerd in grillgerechten en alles op het menu is echt uitstekend. Ga geen toeristentent binnen, maar geniet van een heerlijke maaltijd in een rustig restaurant als dit.

TIP: Bestel in plaats van een hoofdgerecht een aantal bijgerechten en deel deze met elkaar. Op deze manier kun je meer heerlijke gerechten proberen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Parkway 64 | Openbaar vervoer: Camden Town tube station | Telefoon: +44 207 485 5977 | Website: http://www.namaastekitchen.co.uk/

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

ETHOS

“De vegetarische geheimen van ETHOS liggen veilig verscholen voor de massa toeristen, net achter Oxford Street.”

The Breakfast Club

“Begin je dag naar eigen smaak met een uitmuntend ontbijt bij een van de trendy Breakfast Club-restaurants.”