Activiteiten in Londen

Shoreditch wandeltoer

“Met de Dutch Girl in London-wandeltour ontdek je het levendige en unieke Oost-Londen met een lokale gids die je vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Deze enerverende wandeltoer voert je door Shoreditch, wat een feest is voor al je zintuigen. Breng een bezoek aan zijn talrijke markten met vintagekleding en proef heerlijk eten van over de hele wereld. Waar deze buurt ooit het plaats delict was van de Jack the Ripper-moorden, staan de straten nu bekend om de adembenemende straatkunstscene waar het werk van 's werelds grootste kunstenaars wordt getoond.

TIP: Naast de reguliere Oost-London wandeltoers verzorgt Dutch Girl in London ook wandelingen met een speciaal thema zoals Harry Potter en moderne kunst. Neem contact met ze op voor meer informatie.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: London Liverpool Street | Openbaar vervoer: London Liverpool Street station | Website: http://dutchgirlinlondon.com

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Winkelen bij Hamleys

“Het is aan te bevelen om deze winkel te bezoeken met je kinderen of voor het kind in jezelf!”

Madame Tussauds zonder wachtrij

“Je kunt Londen niet verlaten zonder de koninklijke familie te ontmoeten!”

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).