Activiteiten in Londen

Jamie Oliver kookworkshop

“Altijd al de nieuwe Jamie Oliver willen worden?”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Nu is je kans om al zijn tips en trucs te leren in een kookworkshop, die wordt gegeven door een chef die is getraind door de Naked Chef zelf! Of je nu je snijtechnieken wilt verbeteren, wilt leren hoe je verse pasta maakt of een nieuwe wereldkeuken wilt ontdekken, de "Recipease workshops" bieden het allemaal! Er zijn speciale kooklessen voor kinderen, voor teambuildingsuitjes en lessen speciaal voor verjaardags- of vrijgezellenfeestjes. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als amateurkoks.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Notting Hill Gate 92-94 | Openbaar vervoer: Notting Hill Gate tube station | Telefoon: +44 203 375 5446 | Website: http://www.jamieoliver.com/recipease/

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Science Museum

“Schiet de ruimte in in het Science Museum, een leuk cultureel uitje voor de hele familie!”

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Boven op de O2 Arena

“Een adembenemende ervaring die je een adrenalinekick zal geven!”