Activiteiten in Londen

Het Theaterdistrict van Londen

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Je kunt je kaartjes meestal online kopen op de theaterwebsites. Voor lastminutetickets ga je naar de TKTS-stand op Leicester Square. Soms verkopen theaters hun laatste kaartjes voor de voorstellingen van die dag vanuit hun eigen ticketbureau.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Drury Lane, Shaftesbury Avenue and surrounding area

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Jamie Oliver kookworkshop

“Altijd al de nieuwe Jamie Oliver willen worden?”

Geniet van een echte Engelse High Tea

“Volgens een legende kreeg Anna, de 7de Hertogin van Bedford, in 1840 altijd honger rond 16 uur. Ze wilde niet wachten tot het dineer wat resulteerde in één van de meest bekende tradities in Engeland.”

Science Museum

“Schiet de ruimte in in het Science Museum, een leuk cultureel uitje voor de hele familie!”