Activiteiten in Londen

Shakespeare's Globe Theatre

“Bekijk een klassiek stuk van Shakespeare voor slechts £5!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Shakespeare's Globe Theatre is een reproductie van het originele Globe theatre dat mede-eigendom was van William Shakespeare. Het nieuwe Globe theatre staat op een paar honderd meter van de originele locatie en staat naast het Tate Modern museum aan de rivier de Theems. Tussen april en oktober kun je hier een toneelstuk van Shakespeare of andere toneelschrijvers zien.

Zitplaatsen kosten tot bijna £50, maar staanplaatsen zijn slechts £5! Koop zo'n voordelig kaartje als je probleemloos bijna drie uur kunt staan en als je het niet erg vindt dat de acteurs het staande publiek bij de voorstelling betrekt. Wees er tevens op bedacht dat het dak boven dit gedeelte open is!

TIP: Combineer je bezoek aan het theater met een Globe Theatre Toer en krijg een (historisch) kijkje achter de schermen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: New Globe Walk 21 | Openbaar vervoer: St Paul's tube station | Website: http://www.shakespearesglobe.com

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Hampstead Heath

“Neem een goed boek mee, koop je lunch bij een van de plaatselijke delicatessenwinkels en ontspan op het gras.”

Madame Tussauds zonder wachtrij

“Je kunt Londen niet verlaten zonder de koninklijke familie te ontmoeten!”