Activiteiten in Londen

Boven op de O2 Arena

“Een adembenemende ervaring die je een adrenalinekick zal geven!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Ben jij een durfal zonder hoogtevrees? Trek dan je klimuitrusting aan en bereid je voor om de O2 te beklimmen, een van Londens grootste en beroemdste stadions. Je krijgt een speciale training op de dag zelf en krijgt een speciale uitrusting en schoenen om de klim van 52 meter te maken. Wanneer je een goed uitzicht over de skyline van Londen wilt, doe je de klim overdag. Voor een nog bijzondere ervaring, kun je de sunset of twilight expedition doen. 

TIP: Er zijn strikte leeftijds- en lengte-eisen voor de klim. De beschikbaarheid verschilt door het jaar heen. Kijk op de website voor meer informatie.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Peninsula Square | Openbaar vervoer: North Greenwich tube station | Telefoon: +44 208 463 2000 | Website: http://www.theo2.co.uk/do-more-at-the-o2/up-at-the-o2/the-climbs

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Jamie Oliver kookworkshop

“Altijd al de nieuwe Jamie Oliver willen worden?”

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Shoreditch wandeltoer

“Met de Dutch Girl in London-wandeltour ontdek je het levendige en unieke Oost-Londen met een lokale gids die je vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied!”