Activiteiten in Londen

Geniet van een echte Engelse High Tea

“Volgens een legende kreeg Anna, de 7de Hertogin van Bedford, in 1840 altijd honger rond 16 uur. Ze wilde niet wachten tot het dineer wat resulteerde in één van de meest bekende tradities in Engeland.”

- TIX Team

De thee gebruiken in de loop van de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk kunnen verwarrend zijn. Een licht maaltijd in de middag, vaak geconsumeerd door de hogere klassen in Engeland, werd Afternoon tea genoemd. Terwijl High Tea meestal naar de avondmaaltijd van de werkende klasse verwees. Buiten de UK werd de term High Tea echter gebruikt om een meer formeel thee gebruik te beschrijven.

Of de juiste naam nu High tea of Afternoon tea is, het nuttigen van thee met kleine lekkernijen, gebak en broodjes is een leuke en ontspannen manier om je middag in Londen te besteden. Afternoon tea (of High Tea) bestaat vaak uit versgebakken scones geserveerd met jam en room, kleine broodjes, huisgemaakte taarten en onbeperkt thee. Je kunt een thee-arrangement eenvoudig online bestellen. 

TIP: Schuif aan bij Anna's Afternoon Tea in Grosvenor House voor een klassieke setting.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: London

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Hampstead Heath

“Neem een goed boek mee, koop je lunch bij een van de plaatselijke delicatessenwinkels en ontspan op het gras.”

Jamie Oliver kookworkshop

“Altijd al de nieuwe Jamie Oliver willen worden?”