Activiteiten in Londen

Hampstead Heath

“Neem een goed boek mee, koop je lunch bij een van de plaatselijke delicatessenwinkels en ontspan op het gras.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Hampstead Heath is een van de opkomende gebieden in Londen en heeft charmante koffiezaakjes, restaurants en winkels. Het is veel rustiger dan de drukke West End en daarom ook de ideale plek om te ontspannen. Kom hier voor een paar uurtjes of een halve dag om de leuke straatjes te ontdekken en de mooie, imposante huizen te bewonderen. Doe zoals de Londenaren doen en besteed je zonnige dag in het park. Hampstead Heath Park is met recht een van de populairste openbare plekken van Londen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: East Heath Road | Openbaar vervoer: Hampstead Heath train station | Website: http://www.cityoflondon.gov.uk/things-to-do/green-spaces/hampstead-heath/Pages/default.aspx

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Madame Tussauds zonder wachtrij

“Je kunt Londen niet verlaten zonder de koninklijke familie te ontmoeten!”

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).

Shoreditch wandeltoer

“Met de Dutch Girl in London-wandeltour ontdek je het levendige en unieke Oost-Londen met een lokale gids die je vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied!”