Activiteiten in Lissabon

Fiets door Centraal-Lissabon

“Ontdek het centrum van Lissabon met deze leuke en actieve fietstocht. Geniet van mooie uitzichten tijdens de tour!”

- TIX Team

Een fietstour is een geweldige manier om een stad te verkennen. Het is leuk, actief en je ziet veel in korte tijd. Dus als je Lissabon graag op actieve manier verkent, kies je voor een fietstocht. De central Lisbon bike tour brengt je naar de meest prominente plaatsen in de stad. Bezoek Baixa-Chiado, het hart van de stad en Principe Real gevuld met tuinen en rustige pleintjes. Je gids kan je interessante feiten over het gebied vertellen en interessante plaatsen laten zien, zoals Jardim da Estrela, een van de grootste tuinen van Lissabon tegenover de prachtige Basilica da Estrela. Fiets door dit prachtige park op de slingerpaadjes omgeven door planten en bomen. Je zult ook een bezoek brengen aan Santos en over the bike lane fietsen, met uitzicht op rivier de Taag.

TIP: Lissabon staat bekend als de stad van 7 heuvels en kan zeker erg heuvelachtig zijn. Neem de E-bike als je meer comfort wilt!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: R. de São Lourenço

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Leer surfen

“Ik heb enkele surflessen gehad en vond ze erg leuk. Als je avontuurlijk ingesteld bent en van adrenaline houdt kan ik je deze activiteit van harte aanbevelen.”

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

Kiosken en bier, café's en koffie

“Voor ik naar Lissabon verhuisde, leefde ik enkele jaren in Londen waar het idee van "vrienden ontmoeten voor de koffie" bestond uit een bezoekje aan Starbucks en we daar uren doorbracht met praten vanachter een grote mok met koffie. Hier speelt koffie een compleet andere rol in het leven!”