Activiteiten in Lissabon

Lissabon City Runners

“Wat is er beter dan je zinnen te verzetten bij hardlopen dan lopen met iemand die je de informatie geeft over de bezienswaardigheden waar je langskomt?”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Als je een fanatiek hardloper bent en geen dag kunt zonder te rennen, zelfs niet op vakantie, dan heb ik de perfecte oplossing voor je: Lissabon City Runners werd opgericht om hardlopen te combineren met een tour langs bezienswaardigheden in de stad.

Het concept is dat de hardloopgids je op komt halen waar je verblijft in de stad en neemt je daarna mee op een hardloop tour langs de bezienswaardigheden terwijl je tegelijkertijd informatie krijgt over je omgeving. De tochten zijn ingedeeld naar moeilijkheidsgraad en deel van de stad, en je kunt kiezen welke tocht je wilt maken en dan online boeken. Er zijn diverse tochten om uit te kiezen, om er enkele te noemen: The City Centre Run (veel heuvels), The River Run (lekker vlak) en de Gardens Run (erg kalmerend). De gidsen spreken meerdere talen waaronder Engels, Frans, Castiliaans en Portugees.

De tocht vindt alleen plaats na een online boeking en wordt op individuele basis gelopen en als je wilt met je vrienden. Water, gids en advies over je loopgedrag is inbegrepen.

TIP: Houd er rekening mee dat de hardlopers geen reisgidsen zijn, het zijn hardloop experts met kennis over hun stad. Het concept is op de eerste plaats gericht op hardlopen met als bonus dat je meer over je omgeving te weten komt tijdens de tocht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praca do Comercio | Telefoon: +351 917504421 | Website: http://lisboncityrunners.com/en/

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Jardim da Tapada das Necessidades

“Deze tuin is één van mijn persoonlijke favorieten in Lissabon. Het is één van de oudste en meest beroemde tuinen in Lissabon, hoewel het er op lijkt dat het ook één van de best bewaarde geheimen in de stad is.”

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

Museu de Arte Antiga

“Soms kan het weer in Lissabon je verrassen en wanneer het regent komt het al snel met bakken naar beneden! Een fantastische manier om wat tijd te besteden op een regenachtige dag (als je van kunst houdt) is het Museu de Arte Antiga.”