Activiteiten in Lissabon

Eten en wijn wandeling

“Ontdek de charmante buurten en de heerlijke keuken van Lissabon met een lokale gids!”

- TIX Team

Soms moet je genieten van de betere dingen in het leven, zoals lekker eten en wijn. En ze hebben beide in Portugal, de thuisbasis van de beroemde distillatiewijn, Port. Doe mee met de food and wine walk als je echt van de Portugese keuken wilt genieten. Bezoek enkele unieke restaurants in Bairro Alto, Chiado en Baixa, waar je heerlijke combinaties kunt proberen, zoals kabeljauw taart & groene wijn en Port met marmelade & kaas. Dit is een geweldige manier om kennis te maken met de smaken van de stad terwijl je de buurten verkent met een lokale gids. Een must voor fijnproevers!

TIP: Ga een avondje niet uit eten, maar doe deze tour. Je zult niet teleurgesteld worden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Centre of Square D. Pedro IV

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Oceanarium

“Otters, pinguïns, schildpadden en allerlei vissoorten (vooral haaien) - wat wil je nog meer?!”

Kiosken en bier, café's en koffie

“Voor ik naar Lissabon verhuisde, leefde ik enkele jaren in Londen waar het idee van "vrienden ontmoeten voor de koffie" bestond uit een bezoekje aan Starbucks en we daar uren doorbracht met praten vanachter een grote mok met koffie. Hier speelt koffie een compleet andere rol in het leven!”

Jardim da Tapada das Necessidades

“Deze tuin is één van mijn persoonlijke favorieten in Lissabon. Het is één van de oudste en meest beroemde tuinen in Lissabon, hoewel het er op lijkt dat het ook één van de best bewaarde geheimen in de stad is.”