Activiteiten in Lissabon

Lisboa Card

“Haal het beste uit je trip naar Lissabon met deze handige toeristenkaart. ”

- TIX Team

Net als de meeste grote steden heeft Lissabon een kortings- en vervoer kaart. Als je op een stedentrip bent en graag veel gedurende een korte periode wilt zien, is de Lisboa Card perfect. De kaart is verkrijgbaar voor 24, 48 of 72 uur en geeft onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer. Bovendien krijg je gratis toegang tot verschillende musea en monumenten, zoals de Torre de Belem, de Santa Justa Elevator en Jeronimos Monastery, en kortingen bij vele anderen.

TIP: Neem de trein (inbegrepen) naar Sintra, een schilderachtig stadje temidden van de met pijnbomen bedekte heuvels van de bergen van Sintra.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Lisbon

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

Eten en wijn wandeling

“Ontdek de charmante buurten en de heerlijke keuken van Lissabon met een lokale gids!”

Kiosken en bier, café's en koffie

“Voor ik naar Lissabon verhuisde, leefde ik enkele jaren in Londen waar het idee van "vrienden ontmoeten voor de koffie" bestond uit een bezoekje aan Starbucks en we daar uren doorbracht met praten vanachter een grote mok met koffie. Hier speelt koffie een compleet andere rol in het leven!”