Activiteiten in Lissabon

Leer surfen

“Ik heb enkele surflessen gehad en vond ze erg leuk. Als je avontuurlijk ingesteld bent en van adrenaline houdt kan ik je deze activiteit van harte aanbevelen.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Heb je altijd willen surfen maar er nooit de tijd voor gehad? Dan is nu de kans om het te proberen. De school zal je ophalen bij je verblijfplaats waarna je met een waanzinnige surfbus naar de beste locatie wordt gebracht om met jouw surfervaring te beginnen. De bestemming hangt af van de golven op die dag en jouw instructeurs kunnen de golven perfect inschatten. De instructeurs zijn erg geduldig en ook zeer hartstochtelijk betreft het onderwijs aan de leerlingen.

Alles wordt gedekt in de prijs inclusief transport naar het strand en weer terug, wetsuit, surfplank huur en verzekering, dus je hoeft alleen je zwempak mee te nemen, zonnebrandcrème (let op, de Portugese zon kan erg heet zijn) en wat kleren om je achteraf om te kleden.

Als je minimaal 4 personen in je groep hebt kun je een volle dag les volgen inclusief twee sessies van elk twee uur, maar voor één of twee personen kun je een halve dag boeken (één sessie van twee uur). Bel Rui en vraag naar de mogelijkheden.

TIP: Onthoud goed dat de Atlantische Oceaan erg koud is maar de wetsuits je hier goed tegen beschermen. Het is wel een goed idee om je eigen wetsuit laarzen mee te nemen als je die hebt zodat je voeten er niet afvriezen! En zet door... het gevoel dat je krijgt wanneer je voor het eerst op je surfboard staat, geeft enorme motivatie.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praca Joao Do Rio 7 | Openbaar vervoer: Arreiro metro stop | Telefoon: +351 962 769 236 | Website: http://epicsurfschool.pt/en

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

Kiosken en bier, café's en koffie

“Voor ik naar Lissabon verhuisde, leefde ik enkele jaren in Londen waar het idee van "vrienden ontmoeten voor de koffie" bestond uit een bezoekje aan Starbucks en we daar uren doorbracht met praten vanachter een grote mok met koffie. Hier speelt koffie een compleet andere rol in het leven!”

Pastéis de Belém

“In alle jaren dat ik hier nu woon heb ik nog steeds geen adres gevonden dat kan tippen aan de kwaliteit van de kleine puddingtaartjes van deze bakker. ”