Activiteiten in Lissabon

Lissabon, Zonsondergang, Fado & Tapas

“Zonsondergang, eten en fado. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige avond in Lissabon.”

- TIX Team

Geniet van een zonsondergang wandeling met fado en tapas door de meest charmante buurten van Lissabon. Dit is een tour die je niet wilt missen.

De tour begint met een glaasje Ginjinha (zure kersen likeur), Lissabon's beroemde likeur, en inspirerende fado in een oude herberg in Mouraria. Vervolgens maak je een klassieke rit op de oude 28 Tram door kronkelende straatjes en kun je genieten van het geweldige zonsondergang uitzicht vanaf Castle Hill. Daarna zijn de kleine geplaveide straten van Alfama aan de beurt. Ervaar de levendige sfeer als de lokale tavernes tot leven komen. Na een stop in de buurt van rivier de Taag eindigt de tour in een oud paleis met heerlijke Portugese tapas & wijn en één van de beroemdste fado in de stad.

TIP: Doe deze tour in de zomer! In de winter (november tot en met maart) wordt het vroeg donker en is er tijdens de tour geen zonsondergang te zien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praça dos Restauradores

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Museu de Arte Antiga

“Soms kan het weer in Lissabon je verrassen en wanneer het regent komt het al snel met bakken naar beneden! Een fantastische manier om wat tijd te besteden op een regenachtige dag (als je van kunst houdt) is het Museu de Arte Antiga.”

Oceanarium

“Otters, pinguïns, schildpadden en allerlei vissoorten (vooral haaien) - wat wil je nog meer?!”

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”