Activiteiten in Lissabon

Lissabon Boottocht

“Geniet van het meest idyllische uitzicht op Lissabon vanaf de Taag.”

- TIX Team

Geniet van de schoonheid van Lissabon vanaf het water. Bekijk alle geweldige architectuur en monumenten, zoals de Torre de Belém, terwijl je over Rivier de Taag vaart. Er is geen relaxtere manier om de stad te zien, dan met de Lissabon Boottocht. Geniet van een prachtig uitzicht op Parque das Nações en Expo 98. Bovendien krijg je ook een adembenemend uitzicht op de Vasco da Gama-brug, de langste brug van Europa. Meer informatie over de stad en de bezienswaardigheden ontvang je met de gratis audiogids, beschikbaar in het Portugees, Engels en Spaans. Om je ontspannen dag goed te beginnen, is een pick up vanaf je hotel inbegrepen.

TIP: Vergeet je camera niet om alle prachtige bezienswaardigheden vast te leggen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praça do Marquês de Pombal Square

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Museu de Arte Antiga

“Soms kan het weer in Lissabon je verrassen en wanneer het regent komt het al snel met bakken naar beneden! Een fantastische manier om wat tijd te besteden op een regenachtige dag (als je van kunst houdt) is het Museu de Arte Antiga.”

Lisboa Card

“Haal het beste uit je trip naar Lissabon met deze handige toeristenkaart. ”

Leer surfen

“Ik heb enkele surflessen gehad en vond ze erg leuk. Als je avontuurlijk ingesteld bent en van adrenaline houdt kan ik je deze activiteit van harte aanbevelen.”