Activiteiten in Lissabon

Ontdek gemakkelijk alle highlights

“Ontdek alle mooie bezienswaardigheden in Lissabon met deze 24 uur hop on hop off bus tour.”

- TIX Team

Wanneer je alle belangrijke bezienswaardigheden van Lissabon in een korte periode wilt zien, is een Hop on Hop off bus tour de beste keuze. Met een 24-uurs pas kun je zoveel in en uitstappen als je wilt. Bezoek de Praça do Comércio, waar het koninklijke paleis gevestigd was vóór de aardbeving het in 1755 verwoestte. Bekijk de door UNESCO opgenomen bezienswaardigheden Mosteiro dos Jerónimos en Torre de Belém. Of bezoek een van de vele musea. Er zijn twee busroutes met meer dan 40 haltes om van te genieten en terwijl je in de bus zit, kun je naar het audiocommentaar luisteren.

TIP: Bespaar tijd, koop je buspas online!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Lisbon

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Kiosken en bier, café's en koffie

“Voor ik naar Lissabon verhuisde, leefde ik enkele jaren in Londen waar het idee van "vrienden ontmoeten voor de koffie" bestond uit een bezoekje aan Starbucks en we daar uren doorbracht met praten vanachter een grote mok met koffie. Hier speelt koffie een compleet andere rol in het leven!”

Lisboa Card

“Haal het beste uit je trip naar Lissabon met deze handige toeristenkaart. ”

Lissabon City Runners

“Wat is er beter dan je zinnen te verzetten bij hardlopen dan lopen met iemand die je de informatie geeft over de bezienswaardigheden waar je langskomt?”