Bezienswaardigheden in Lissabon

Jardim da Estrela

“Ik houd van deze tuin in Lissabon. Ik vind het in elk seizoen prachtig. In de zomer is het een bron van activiteit met concerten en mensen in de zon. In de winter is het prachtig vanwege de leegte, slechts doorbroken door mensen die over de winterse paden lopen.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Jardim da Estrela werd ingericht op een veel meer open wijze dan de Gulbenkian Tuin. De paden zijn hier wijder en de bebossing uitgestrekter. Er is een café aan de oever van een meertje met wat eenden, en het park is normaal gesproken een bron van activiteit met families die genieten van de open ruimte en de zon, mensen die honden uitlaten en groepen vrienden die op het gras zitten en kletsen.

Dit is een fantastische locatie om verjaardagen in de zomer te vieren met een picknick op het gras. Breng jouw picknickdeken, mand en feestelijke drankjes en bereid jezelf voor op een middag of avond van luieren in de zon terwijl je geniet van de sfeer van het park met vrienden.

TIP: Er vindt elk eerste weekend van de maand een handwerkmarkt plaats in het park (met uitzondering van januari en augustus).

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Largo da Estrela | Openbaar vervoer: 28E tram, or yellow line to Rato and walk

Meer bezienswaardigheden in Lissabon

Bekijk alle bezienswaardigheden

Castelo de São Jorge

“Wanneer ik me wil voelen alsof ik aan de top van de wereld sta dan ga ik hier naartoe. De uitzichten over Lissabon zijn onverslaanbaar je voelt hier rust en vrede wanneer je over de stad kijkt.”

Museu dos Azulejos

“Ontdek de 'azulejos' ofwel tegels die de gevels sieren van vele oudere gebouwen in de stad, iets wat typisch is voor Lissabon.”

Feira da Ladra

“Eén van de oudste vlooienmarkten in Lissabon, hier ga je naartoe voor alles waarvan je niet wist dat je het nodig had!”