Uitgaan in Lissabon

Hotel do Bairro Alto

“Deze hotelbar geeft een nieuwe betekenis aan het concept "drinken bij zonsondergang". Het bewonderen van de zonsondergang over de Tejo rivier terwijl je van een koel drankje geniet is echt magisch en deze bar geeft je die mogelijkheid.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Ga naar de foyer van het hotel, loop rechtdoor naar de lift en ga naar de bovenste verdieping. Als je de lift verlaat, ga dan links en weer links en wanneer je aankomt op het terras wees dan voorbereid om nogmaals verliefd te worden op Lissabon. Het uitzicht is spectaculair en staat te boek als één van de beste uitzichten vanaf een hotelbar ter wereld.

De zitplaatsen bestaan uit banken of rieten stoelen die rond lage tafels staan wat uitnodigt om echt even tot rust te komen, een drankje te nuttigen en te genieten van de omgeving. Zonsondergang is absoluut de beste tijd om te gaan omdat het licht dan echt iets bijzonders toevoegt aan de gehele ervaring.

Je kunt gekoelde wijn drinken of één van de cocktails kiezen van het uitgebreide menu. De drankjes worden geserveerd op kleine bordjes met kleine snacks maar er is ook een menu waar je echte gerechten kunt bestellen. Het voornaamste is te zorgen dat je ontspant, een drankje nuttigt en optimaal geniet van je tijd met vrienden terwijl je de zon achter de brug ziet verdwijnen.

TIP: Op zomeravonden is het in dit café al vroeg druk met mensen die langskomen na het werk maar als je rond 20.00 uur komt, kun je meestal wel een plekje vinden. Het terras is klein en biedt ruimte aan slechts 38 mensen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praca Luis de Camoes 2 | Openbaar vervoer: Tram 28E, Baixa-Chiado metro | Telefoon: +351 21 340 82 88 | Website: http://www.bairroaltohotel.com/en/terrace-bairro-alto-lisbon

Meer uitgaansgelegenheden in Lissabon

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Pensão do Amor

“Ik denk dat dit een fantastisch idee is voor een bar/club. Ik ben hier geweest om cocktails te drinken voor het diner en ook om te dansen na het diner. Deze plek is zeer veelzijdig omdat het zowel een plaats kan zijn om te ontspannen als een plek om te dansen.”

Sol e Pesca

“Een van mijn favorieten in de zomer. Het mag vreemd klinken om mensen te vragen om buiten te gaan zitten op straat op piepkleine krukjes, maar dat is waar het bij Sol e Pesca allemaal om draait.”

Foxtrot

“Ik houd van dit café, ondanks dat het niet echt in de buurt ligt. Het is één van mijn favoriete plekken om in de winter naartoe te gaan wanneer het koud en stormachtig is omdat het één van de weinige plekken is in Lissabon met een knisperend haardvuur.”