Uitgaan in Lissabon

Cinco Lounge

“De uitdaging hier is om één cocktail te kiezen uit het uitgebreide aanbod.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit is een kleine, elegante cocktailbar die verstopt ligt achter Principe Real. Je kunt kiezen uit ruim 100 cocktails en je kunt je ook laten verrassen door een suggestie van de bartender. Het menu is verdeeld in verschillende soorten drankjes variërend van Splash the Cash voor een dure, bijzondere cocktail tot de Usual Suspects voor bekende cocktails (met een aparte twist).

De namen van de cocktails op zich dagen je al uit alles een keer te proberen, maar mijn favoriet is de Hakka met vele wonderbaarlijke smaken: lime, kokosnoot en wodka aangevuld met lychee sap en geserveerd in een hoog glas. Dit is een fantastische plek om je vrienden te ontmoeten voor een gezellige avond uit.

TIP: Er komt geen einde aan de creativiteit van deze cocktails. Probeer iets compleet anders dan normaal, ik garandeer je dat je aangenaam verrast zult zijn.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua Ruben A Leitao | Openbaar vervoer: Metro to Rato on the yellow line, then walk | Telefoon: 21 342 4033 | Website: https://www.facebook.com/CINCO.lounge/

Meer uitgaansgelegenheden in Lissabon

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Foxtrot

“Ik houd van dit café, ondanks dat het niet echt in de buurt ligt. Het is één van mijn favoriete plekken om in de winter naartoe te gaan wanneer het koud en stormachtig is omdat het één van de weinige plekken is in Lissabon met een knisperend haardvuur.”

Lux Frágil

“Dit is de grootste en meest betoverende nachtclub van Lissabon. Mijn favoriete plek is absoluut het dakterras op een warme zomeravond.”

Pensão do Amor

“Ik denk dat dit een fantastisch idee is voor een bar/club. Ik ben hier geweest om cocktails te drinken voor het diner en ook om te dansen na het diner. Deze plek is zeer veelzijdig omdat het zowel een plaats kan zijn om te ontspannen als een plek om te dansen.”