Uitgaan in Lissabon

Lux Frágil

“Dit is de grootste en meest betoverende nachtclub van Lissabon. Mijn favoriete plek is absoluut het dakterras op een warme zomeravond.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

De grootste en meest betoverende nachtclub van Lissabon. Er zijn drie verdiepingen, een club beneden, een bar, lounge en dansvloer op de begane grond en een café op het dak (alleen in de zomer geopend) met een prachtig zicht op de rivier.

Er vinden hier live concerten plaats, de aanvang is meestal gepland om 22.00 en 23.00 uur en de deuren van de nachtclub openen om middernacht maar de beste tijd om te komen dansen is rond 3 uur in de nacht(!). De deuren sluiten om 5 uur maar de club blijft open tot ongeveer 8 uur in de ochtend.

Naast de live concerten draaien alle grote Dj's van Europa in Lux, bekijk hiervoor de agenda op de website. Bij de toegangsprijs krijg je ook een bon voor een gratis drankje. Het is er niet goedkoop maar het dansen is hier fantastisch.

TIP: Een waarschuwing vooraf, de toegangsprijs kan buitensporig zijn en het lijkt erop dat toeristen soms teveel moeten betalen. Het helpt als je Portugees spreekt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenida Infante Dom Henrique Armazem A, Cais da Pedra A | Openbaar vervoer: Santa Apolonia metro | Telefoon: +351 21 882 0890 | Website: http://www.luxfragil.com/en/

Meer uitgaansgelegenheden in Lissabon

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Pensão do Amor

“Ik denk dat dit een fantastisch idee is voor een bar/club. Ik ben hier geweest om cocktails te drinken voor het diner en ook om te dansen na het diner. Deze plek is zeer veelzijdig omdat het zowel een plaats kan zijn om te ontspannen als een plek om te dansen.”

Sol e Pesca

“Een van mijn favorieten in de zomer. Het mag vreemd klinken om mensen te vragen om buiten te gaan zitten op straat op piepkleine krukjes, maar dat is waar het bij Sol e Pesca allemaal om draait.”

Cinco Lounge

“De uitdaging hier is om één cocktail te kiezen uit het uitgebreide aanbod.”