Uitgaan in Lissabon

Foxtrot

“Ik houd van dit café, ondanks dat het niet echt in de buurt ligt. Het is één van mijn favoriete plekken om in de winter naartoe te gaan wanneer het koud en stormachtig is omdat het één van de weinige plekken is in Lissabon met een knisperend haardvuur.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Foxtrot is van binnen ingericht als een oude Engelse pub, met een aantal aangrenzende ruimtes die allemaal ingericht zijn met verschillende banken, stoelen en tafels. Er is een biljart in de achterste ruimte en voor de zwoele zomeravonden is er een klein, beschut terras buiten aan de achterzijde van het gebouw. Voor de ingang van de bar staan enkele uitbundige art-deco schilderijen die aangeven dat er iets gebeurt achter de gesloten deur - je moet aanbellen om naar binnen te gaan.

De specialiteiten zijn Gin and Tonic, welke gin je ook wilt, die hebben ze. Ze hebben ook een breed assortiment aan cocktails die geserveerd worden door butlers met nette vesten en vlinderdassen.

Hoewel de bar bekend staat om zijn cocktails en GnTs, houd ik er persoonlijk van om hier op een koude winteravond rode wijn te drinken voor de openhaard. 

TIP: Er is hier live muziek die varieert van jazz tot lounge muziek. Dit is echt een café om rustig te zitten, te ontspannen en te genieten van de avond.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Travessa de Santa Teresa 28 | Openbaar vervoer: A short walk from Rato Metro | Telefoon: +351 213 952 617 | Website: https://www.barfoxtrot.pt/

Meer uitgaansgelegenheden in Lissabon

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Sol e Pesca

“Een van mijn favorieten in de zomer. Het mag vreemd klinken om mensen te vragen om buiten te gaan zitten op straat op piepkleine krukjes, maar dat is waar het bij Sol e Pesca allemaal om draait.”

Cinco Lounge

“De uitdaging hier is om één cocktail te kiezen uit het uitgebreide aanbod.”

Lux Frágil

“Dit is de grootste en meest betoverende nachtclub van Lissabon. Mijn favoriete plek is absoluut het dakterras op een warme zomeravond.”