Uitgaan in Lissabon

Casa Independente

“Ik ben hier een paar keer geweest voor live optredens, en telkens was het weer erg vermakelijk. Dit is een ontspannende en alternatieve plek om heen te gaan.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Gelegen in een onlangs gerenoveerd deel van Intendente is dit café/theater één van de nieuwste plekken (2015) in Lissabon om heen te gaan voor live muziek. Het gebouw heeft prachtige tegels aan de voorzijde en grenst aan Largo Intendente dat ook gerenoveerd is. Het is dé plek is voor live concerten in de zomermaanden. Alles bij elkaar is dit gebied uit aan het groeien tot één van de meest interessante uitgaansgebieden van Lissabon.

Het podium is erg klein en intiem waarmee het een prachtige sfeer biedt en je als bezoeker helemaal op kunt gaan in de optredens. Opvoeringen zijn meestal alternatief van aard. Naast de "theaterzaal" is er een klein café met enkele tafels en een ruim plein buiten omringd door hoge muren en enkele bomen.

TIP: Als er live muziek is, moet je een kaartje bij de ingang kopen. Als er niets te doen is en je wilt gewoon de sfeer proeven van het plein dan kun je gratis naar binnen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Largo Intendente Pina Manique 45 | Openbaar vervoer: Metro, Green Line, Intendente | Telefoon: +351 21 887 5143

Meer uitgaansgelegenheden in Lissabon

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Cinco Lounge

“De uitdaging hier is om één cocktail te kiezen uit het uitgebreide aanbod.”

Lux Frágil

“Dit is de grootste en meest betoverende nachtclub van Lissabon. Mijn favoriete plek is absoluut het dakterras op een warme zomeravond.”

Sol e Pesca

“Een van mijn favorieten in de zomer. Het mag vreemd klinken om mensen te vragen om buiten te gaan zitten op straat op piepkleine krukjes, maar dat is waar het bij Sol e Pesca allemaal om draait.”