Winkelen in Lissabon

Vasco da Gama

“Dit is een goed winkelcentrum omdat het alle winkels biedt die je maar kunt wensen in een veel compactere omvang dan sommige andere winkelcentra in Lissabon. Het heeft ook natuurlijk licht wat ik een groot voordeel vind.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Als je een fan bent van winkelcentra en je wilt zien wat Lissabon te bieden heeft kan ik een bezoek aan het Vasco da Gama winkelcentrum aanbevelen. Dit winkelcentrum heeft vele van de grote winkels die je mag verwachten met daarnaast nog een uitgebreide eetgedeelte en een bioscoop. In het eetgedeelte vind je grote keten-restaurants en enkele zelfstandige restaurants op de bovenste verdieping.

Het mooie van dit winkelcentrum is het natuurlijke licht (in tegenstelling tot een aantal andere winkelcentra in Lissabon) en het ligt nabij de rivier in het nieuwste deel van Lissabon. Wanneer je uitgekeken bent op de neonverlichting van dit winkelcentrum kun je een wandeling maken langs de rivier, en misschien een hapje eten bij één van de restaurants buiten het winkelcentrum.

TIP: Net als het food court in het winkelcentrum zijn er ook restaurants tussen het winkelcentrum en de rivier. Er is een overheerlijk sushi restaurant evenals een "rodizio" waar je voor een vaste prijs zoveel vlees kunt eten als je wilt. Je zult het wellicht nodig hebben na al dat winkelen. Het Oceanarium is ook in de buurt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Av. Dom Joao II Lote1.05.02 | Openbaar vervoer: Metro, Red Line, Oriente station | Website: http://www.centrovascodagama.pt/en/

Meer winkels in Lissabon

Bekijk alle winkels

Embaixada

“De architectuur van het gebouw alleen is al voldoende om dit centrum in Principe Real te bezoeken. De trap die naar de tussenverdieping leidt is werkelijk prachtig.”

Avenida Liberdade

“Wat betreft "luxueus" winkelen in Lissabon is Avenida Liberdade waarschijnlijk de beste plek om te bezoeken, en niet alleen voor het winkelen. Zelfs als je geen cent uitgeeft, zal het lopen over de zwart-witte stoepen onder de bomen je een buitenaards gevoel geven.”

Baixa

“Vintage winkelen - als het om echte, originele winkels gaat - moet je doen in Baixa, de binnenstad van het centrum van Lissabon.”