Restaurants in Lissabon

La Finestra

“Af en toe heb ik gewoon behoefte aan een goede pizza en La Finestra is mijn standaard adres. De keuken is zichtbaar door een raam en je kunt zo de koks het deeg voor de pizzabodem door de lucht zien gooien.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Als je van een dunne en knapperige pizza houdt met precies genoeg toppings is dit het restaurant wat jij zoekt. Ze hebben een traditioneel pizza en pasta menu, en omdat ik beide heb geproefd kan ik ze ook beide aanbevelen. Ze verkopen hier ook mijn favoriete sangria gemaakt van champagne en rode bessen.

De inrichting van dit restaurant is uitgerust met geblokte kleuren en gedimde verlichting waarbij de zitplaatsen zich op gedeelde niveaus bevinden. Als je naar binnen loopt door de gang dan loop je onder een flitsende rode kroonluchter door die op het eerste gezicht uit de toon valt maar eigenlijk goed past binnen de aankleding.

La Finestra ligt op Avenida Novas op Conde Valbom en heeft sinds kort een kleine esplanade geopend op het loopgebied buiten het restaurant.

TIP: Ik raad zeker aan om vooraf te reserveren, onlangs was ik er op een zondagavond en om 20.00 uur stond er een rij te wachten op een tafeltje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenida Conde de Valbom 52A | Telefoon: +351 21 761 3580 | Website: http://www.lafinestra.pt/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

Toma Lá Da Cá

“De gegrilde vis is mijn favoriet hier. Deze wordt geserveerd met groenten en aardappelen of met een salade. Ik heb hier ook verschillende vleesgerechten geproefd en die zijn eveneens heerlijk: er is een overvloed aan keuze.”