Restaurants in Lissabon

Toma Lá Da Cá

“De gegrilde vis is mijn favoriet hier. Deze wordt geserveerd met groenten en aardappelen of met een salade. Ik heb hier ook verschillende vleesgerechten geproefd en die zijn eveneens heerlijk: er is een overvloed aan keuze.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Gelegen in de buurt van de café's in Bica serveert Toma Lá Da Cá het beste eten in deze omgeving. Ik ben een grote voorstander van pretentieloos eten in een pretentieloze omgeving, in dit restaurant vind je dit met tegelijkertijd fantastisch eten in een bruisende en vrolijke omgeving.

De gerechten zijn typisch Portugees, dus het menu is niet zeer verrassend, maar desondanks uitstekend. De service is goed, zelfs wanneer het restaurant afgeladen vol zit. Dit restaurant heeft goede prijzen voor zowel wijn en eten en is daarom een favoriet van veel mensen, in het bijzonder voor speciale gelegenheden. Probeer daarom vooraf te reserveren, alhoewel ze die niet altijd accepteren. Je kunt hier gerust een biertje drinken terwijl je op straat naar de menukaart kijkt terwijl je wacht op een vrijkomend tafeltje. De wachttijd kan helaas oplopen. 

TIP: Het kan soms lastig zijn een grote tafel te reserveren omdat kleinere restaurants als deze niet graag hun zitplaatsen vastleggen voor het geval mensen niet op komen dagen (wat helaas vaak voorkomt). Als je geen reservering kunt maken dan raad ik je aan vroeg te komen om zeker te zijn van een plek.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Travessa do Sequeiro 38 | Openbaar vervoer: Metro, Blue Line, Baixa-Chiado stop | Telefoon: +351 21 347 9243 | Website: https://www.facebook.com/pages/Toma-la-da-ca/242910755798577

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”

Kaffeehaus

“Mijn favoriete ontbijt hier is het volledige Kaffeehaus Frühstück waarin alles inbegrepen is. Uiteraard kan ik de rest van de dag niets meer eten, maar het is een mooie manier om het weekend in te gaan met een brunch samen met vrienden.”

Sabor Mineiro Churrascaria

“Zorg dat enkele uren (of dagen) niet hebt gegeten voordat je naar dit restaurant gaat omdat je hier kunt eten tot je barst! De rodizio blijft maar komen en het vlees wordt steeds lekkerder.”