Restaurants in Lissabon

Kaffeehaus

“Mijn favoriete ontbijt hier is het volledige Kaffeehaus Frühstück waarin alles inbegrepen is. Uiteraard kan ik de rest van de dag niets meer eten, maar het is een mooie manier om het weekend in te gaan met een brunch samen met vrienden.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Tot voor kort was brunch niet echt populair in Portugal. Alles begint hier veel later dan verderop in Noord Europa waardoor restaurants zich beperkten tot koffie en cake in de ochtend.

Toen kwam Kaffeehaus met een wonderbaarlijk Oostenrijks brunchmenu met verschillende mogelijkheden variërend van de volledige "Kaffeehaus Frühstück" met brood, een keuze uit vleeswaren, kaas, boter en roereieren met bieslook tot een gezondere optie van ontbijtgranen met yoghurt en honing. Tussen deze twee uitersten zijn allerlei tussenopties mogelijk.

Er is ook een speciale brunchaanbieding in het weekend die je op het krijtbord in het restaurant kunt vinden.

TIP: Houd er rekening mee dat dit restaurant open is voor de lunch, thee in de middag en voor het diner, maar de brunch is alleen verkrijgbaar in het weekend en op nationale feestdagen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua Anchieta 3 | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado metro | Telefoon: +351 21 095 6828 | Website: http://www.kaffeehaus-lisboa.com/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

Pois Café

“Dit café behoort tot mijn favorieten met het samenraapsel van oude tafels, stoelen en banken, en de wonderbaarlijke gerechten. Er hangt een zeer ontspannen en vriendelijk sfeertje in dit kleine café en het is een goede plek om uit te rusten na een bezoekje aan de Sé Kathedraal aan de andere kant van de straat.”