Restaurants in Lissabon

Kaffeehaus

“Mijn favoriete ontbijt hier is het volledige Kaffeehaus Frühstück waarin alles inbegrepen is. Uiteraard kan ik de rest van de dag niets meer eten, maar het is een mooie manier om het weekend in te gaan met een brunch samen met vrienden.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Tot voor kort was brunch niet echt populair in Portugal. Alles begint hier veel later dan verderop in Noord Europa waardoor restaurants zich beperkten tot koffie en cake in de ochtend.

Toen kwam Kaffeehaus met een wonderbaarlijk Oostenrijks brunchmenu met verschillende mogelijkheden variërend van de volledige "Kaffeehaus Frühstück" met brood, een keuze uit vleeswaren, kaas, boter en roereieren met bieslook tot een gezondere optie van ontbijtgranen met yoghurt en honing. Tussen deze twee uitersten zijn allerlei tussenopties mogelijk.

Er is ook een speciale brunchaanbieding in het weekend die je op het krijtbord in het restaurant kunt vinden.

TIP: Houd er rekening mee dat dit restaurant open is voor de lunch, thee in de middag en voor het diner, maar de brunch is alleen verkrijgbaar in het weekend en op nationale feestdagen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua Anchieta 3 | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado metro | Telefoon: +351 21 095 6828 | Website: http://www.kaffeehaus-lisboa.com/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Toma Lá Da Cá

“De gegrilde vis is mijn favoriet hier. Deze wordt geserveerd met groenten en aardappelen of met een salade. Ik heb hier ook verschillende vleesgerechten geproefd en die zijn eveneens heerlijk: er is een overvloed aan keuze.”

O Pitéu da Graça

“Eén van mijn favoriete restaurants wanneer ik mezelf wil verwennen met een stevige Portugese maaltijd voor een scherpe prijs is O Pitéu. Ik houd van de levendige sfeer in dit restaurant omdat ik me echt als een lokale bewoner voel in Lissabon.”

Sabor Mineiro Churrascaria

“Zorg dat enkele uren (of dagen) niet hebt gegeten voordat je naar dit restaurant gaat omdat je hier kunt eten tot je barst! De rodizio blijft maar komen en het vlees wordt steeds lekkerder.”