Restaurants in Lissabon

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit restaurant is aangenaam betrouwbaar omdat het vroeger opent dan de meeste restaurants in dit gebied, het menu biedt een mooie combinatie van de curry's die je wellicht kent van afhaalmenu's met enkele aanvullingen uit Goa (voormalige Portugese kolonie) en ze zijn allemaal vriendelijk geprijsd. De porties zijn royaal, de service is goed en ik ben nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit van het eten.

Voor extra authenticiteit is er een televisie aan de muur die voornamelijk Bollywood films en muziek vertoont en het interieur versterkt de sfeer nog meer.

Vroeg op de avond is het eenvoudig een tafel te bemachtigen, maar later wordt het drukker, vaak met grote groepen mensen. Het restaurant heeft dan, ondanks de drukte, een heerlijke sfeer.

TIP: Kenners van pittige curry moeten er rekening mee houden dat curry in Portugal niet pittig geserveerd wordt, vragen naar extra chili dus!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua dos Sapateiros 171 | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado or Rossio metro | Telefoon: +351213468113 | Website: http://www.restaurantenatraj.com/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

Pois Café

“Dit café behoort tot mijn favorieten met het samenraapsel van oude tafels, stoelen en banken, en de wonderbaarlijke gerechten. Er hangt een zeer ontspannen en vriendelijk sfeertje in dit kleine café en het is een goede plek om uit te rusten na een bezoekje aan de Sé Kathedraal aan de andere kant van de straat.”