Restaurants in Lissabon

Pois Café

“Dit café behoort tot mijn favorieten met het samenraapsel van oude tafels, stoelen en banken, en de wonderbaarlijke gerechten. Er hangt een zeer ontspannen en vriendelijk sfeertje in dit kleine café en het is een goede plek om uit te rusten na een bezoekje aan de Sé Kathedraal aan de andere kant van de straat.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Iemand beschreef Pois Café ooit als een huiskamer en ik denk dat dit de perfecte beschrijving is. Dit kleine café heeft een zeer ontspannen en informele sfeer. Dit is te zien aan de bonte verzameling van meubels en de oneven stapels boeken langs de muren.

De gerechten zijn gezond, uit eigen keuken en het menu wisselt dagelijks met redelijke prijzen. Je kunt hier ook verse sappen en overheerlijke desserts bestellen die je maaltijd mooi afmaken. Ik kan de cakes ook aanraden. Het café heeft een drankvergunning en je kunt er een selectie cocktails proeven.

TIP: Pois Café opent om 13.00 uur op maandag en op 11.00 uur op overige dagen en sluit om 23.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua de Sao Joao da Praca 93 - 95 | Openbaar vervoer: 28E tram or Terreiro do Paco metro stop and walk uphill | Telefoon: +351 21 886 2497 | Website: http://www.poiscafe.com/en/news/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

O Pitéu da Graça

“Eén van mijn favoriete restaurants wanneer ik mezelf wil verwennen met een stevige Portugese maaltijd voor een scherpe prijs is O Pitéu. Ik houd van de levendige sfeer in dit restaurant omdat ik me echt als een lokale bewoner voel in Lissabon.”