Restaurants in Lissabon

Sabor Mineiro Churrascaria

“Zorg dat enkele uren (of dagen) niet hebt gegeten voordat je naar dit restaurant gaat omdat je hier kunt eten tot je barst! De rodizio blijft maar komen en het vlees wordt steeds lekkerder.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit is één van de beste rodizios in de stad en er zijn veel verschillende types vlees om te proeven.

Afhankelijk van je voorkeur doe je er goed aan je niet meteen vol te eten van het eerste stuk vlees dat langskomt (de bediening brengt het vlees aan lange spiezen uit de keuken en snijden het op je bord aan tafel) omdat het normaal gesproken kippenpootjes of kleine worstjes zijn. Het echte werk komt daarna en mijn favoriete vleesgerecht is de Braziliaanse picanha (biefstuk) die perfect bereid is. Er is altijd een combinatie van varkensvlees en rundvlees, en wanneer je denkt dat je vol zit komt de gestoofde ananas, ook gesneden vanaf een spies. Dit wordt allemaal geserveerd met de bekende bijgerechten zoals zwarte bonen, farofa, gebakken banaan, frietjes en rijst (of salade van het buffet als je dat wilt).

Dit restaurant is het altijd gezellig druk, de bediening is snel en het eten is uitmuntend.

TIP: Zorg dat je niet vol zit van het heerlijke saladebuffet dat inbegrepen is in de prijs van de rodizio. Het is erg verleidelijk om steeds terug te keren om alle salades te proeven maar je zult je eetlust bederven voor de hoofdact: de rodizio van vlees. Let ook op de kleine rode en groene blokjes hout op jouw tafel. Groen staat voor "laat het eten maar komen" en rood staat voor "alsjeblieft stoppen, ik zit vol...eventjes"!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenida Jose Malhoa 16D | Openbaar vervoer: Praca da Espanha metro | Telefoon: +351 21 726 92 18 | Website: http://www.sabormineiro.pt/home.html

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

La Finestra

“Af en toe heb ik gewoon behoefte aan een goede pizza en La Finestra is mijn standaard adres. De keuken is zichtbaar door een raam en je kunt zo de koks het deeg voor de pizzabodem door de lucht zien gooien.”

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”