Restaurants in Lissabon

Sacramento do Chiado

“Dit is een prachtig aangekleed restaurant met netjes opgemaakte tafels waar je nooit het gevoel hebt dat je de ruimte deelt met andere gasten.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Ik houd van de sfeer in dit restaurant. Mijn favoriete aspect is de plaatsing van de tafels die het gevoel geven dat je geniet van een privé diner. Het restaurant is gebouwd in de kelder van een achttiende eeuwse palacette en heeft de oude, stenen bogen en steenwerk op de muren behouden en dit gebruikt om het gezellige aspect van de inrichting te behouden in combinatie met een nieuw en modern decor.

Er zijn geen felle lichten en de bediening is alert. De gerechten zijn wat prijzig naar lokale standaarden, maar de kwaliteit maakt dit zeker goed. Ik denk dat de beste manier om de bereiding van de Portugese ingrediënten te beschrijven is als een beetje anders dan normaal. Ik kan het zwarte varkensvlees van harte aanbevelen omdat deze perfect bereid is. Wat betreft het dessert: probeer ze allemaal. Je zult niet teleurgesteld zijn.

TIP: Dit restaurant is geopend van maandag tot vrijdag voor de lunch en je kunt hier elke dag dineren. Vooraf reserveren is aan te raden. Het is hier zeer populair, met name in de avond en is daarmee snel volgeboekt. Er zijn vaak twee rondes voor het diner en ik zou de tweede ronde gaan zodat je de tijd kunt nemen voor je maaltijd.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calcada Sacramento 40 | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado metro | Telefoon: +35121 342 0572 | Website: http://www.sacramentodochiado.com/pt/

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

La Finestra

“Af en toe heb ik gewoon behoefte aan een goede pizza en La Finestra is mijn standaard adres. De keuken is zichtbaar door een raam en je kunt zo de koks het deeg voor de pizzabodem door de lucht zien gooien.”

O Pitéu da Graça

“Eén van mijn favoriete restaurants wanneer ik mezelf wil verwennen met een stevige Portugese maaltijd voor een scherpe prijs is O Pitéu. Ik houd van de levendige sfeer in dit restaurant omdat ik me echt als een lokale bewoner voel in Lissabon.”