Restaurants in Lissabon

Terra

“Ik kwam hier met een vriend die geen vlees eet en ik was verbijsterd over de veelzijdigheid van de smaken en gerechten - het was een heerlijke maaltijd!”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Aangezien Portugal van vlees houdt kan het lastig zijn om goede vegetarische gerechten te vinden. Maar als je eenmaal Terra hebt gevonden hoef je eigenlijk niet verder te zoeken! Weggestopt in Principe Real ligt dit restaurant in een prachtig gebouw uit de achttiende eeuw compleet met een privétuin. Het menu is een buffet dus je betaalt een vaste prijs en kunt vervolgens zo vaak als je wilt naar het buffet met een uitgebreide keuze aan heerlijk ogende gerechten.

Het restaurant is trots op de vegetarische versies van Portugese smaken en het buffet biedt een scala aan gezonde kleuren en smaken. Dit kun je complimenteren met natuurlijke sappen of biologische wijnen. Bijna alle gerechten zijn tevens geschikt voor veganisten.

Je komt bij Terra door vanaf Principe Real te lopen die je kunt bereiken via busnummer 758 of 790, of via de kabelbaan, Gloria, vanaf Restauradores (Metro, Blauwe Lijn) en vervolgens naar Principe Real te lopen.

TIP: Als het mooi weer is raad ik je aan buiten in de tuin plaats te nemen, het voegt echt iets toe aan de gezonde culinaire ervaring.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua da Palmeira 15 | Telefoon: 213 421 407 | Website: http://www.restauranteterra.pt/English/Welcome.html

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Toma Lá Da Cá

“De gegrilde vis is mijn favoriet hier. Deze wordt geserveerd met groenten en aardappelen of met een salade. Ik heb hier ook verschillende vleesgerechten geproefd en die zijn eveneens heerlijk: er is een overvloed aan keuze.”

Pois Café

“Dit café behoort tot mijn favorieten met het samenraapsel van oude tafels, stoelen en banken, en de wonderbaarlijke gerechten. Er hangt een zeer ontspannen en vriendelijk sfeertje in dit kleine café en het is een goede plek om uit te rusten na een bezoekje aan de Sé Kathedraal aan de andere kant van de straat.”

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”