Restaurants in Lissabon

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit drukke en luidruchtige restaurant is populair bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen en het is een broeinest van activiteit vanaf de opening tot aan sluitingstijd. Het menu bestaat uit een breed assortiment van gegrilde vis- en vleesgerechten, allemaal vers bereid en gekookt op bestelling. Ze hebben ook een selectie typische gerechten met rijst en vis die worden geserveerd in gedeukte, zilveren pannen.

Ik kan elk visgerecht van harte aanbevelen, ze worden altijd geserveerd met traditionele, gekookte aardappels en groene bonen (of frietjes met rijst en salade als je dat wilt).

De porties zijn royaal, de gerechten zijn smakelijk, het personeel is efficient en vriendelijk en als jij in de stemming bent voor een typisch Portugese restaurantervaring is dit de plek voor jou.

TIP: Als je op zoek bent naar een rustige, ontspannen avond is dit niet de plek om heen te gaan. Maar als je graag een avond wil doorbrengen, omringt door het praten en lachen van grote vriendengroepen en families dan ben je bij Príncipe do Calhariz aan het juiste adres.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calçada do Combro 28-30 | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado metro or 28E Tram | Telefoon: +351213420971

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

La Finestra

“Af en toe heb ik gewoon behoefte aan een goede pizza en La Finestra is mijn standaard adres. De keuken is zichtbaar door een raam en je kunt zo de koks het deeg voor de pizzabodem door de lucht zien gooien.”

Marisquiera Valbom

“Deze marisqueira bevindt zich dicht bij mijn huis en daarmee is het een favoriet geworden, zeker wanneer ik bezoek over heb. Ik ben nog nooit teleurgesteld door de gerechten of door de bediening.”

Sabor Mineiro Churrascaria

“Zorg dat enkele uren (of dagen) niet hebt gegeten voordat je naar dit restaurant gaat omdat je hier kunt eten tot je barst! De rodizio blijft maar komen en het vlees wordt steeds lekkerder.”