Restaurants in Lissabon

Café Pão de Canela

“Of je nu een snelle kop koffie wilt, een latte met een sandwich of snack of een uitgebreide maaltijd, dit restaurant heeft het allemaal. Het is zo'n mooie locatie waar ik menig zondagochtenden heb gezeten, praten met vrienden over de activiteiten van het weekend”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit café, dat werd geopend in 1988, ligt op de perfecte locatie tussen Príncipe Real en São Bento. Het bevindt zich aan de rand van het door bomen omgeven plein van Praça das Flores, de meeste zitplaatsen bij dit café bevinden zich op het buitenterras en zijn bijna altijd gevuld, vooral in het weekend. Dit is een fantastische plek om wat luie uurtjes door te brengen op een zaterdag of een zondag.

Eén van de mooiste aspecten van deze locatie is dat kinderen naar hartenlust in het kleine park kunnen spelen terwijl jij op het terras rustig kunt eten, kletsen en koffie kunt drinken. Het park is behoorlijk veilig en er is een afgebakend speeltuintje voor de jongere kinderen. Je kunt alles van een afstandje in de gaten houden.

Het restaurant, wat aan de bakkerij gekoppeld is, serveert brunch op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur voor €18 per persoon.

TIP: Je kunt hier reserveren dus als je voor een speciale gelegenheid wilt komen is een reservering aan te raden. De service is niet bepaald snel of efficiënt, maar de rust van de omgeving maakt dit ruimschoots goed. Je bent immers in het zonnige Portugal.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Praca das Flores 25 - 29 | Openbaar vervoer: Bus 727 | Telefoon: +351 21 397 22 20

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Príncipe do Calhariz

“Príncipe do Calhariz in Chiado is één van mijn favoriete plekken in Lissabon om de lokale keuken te proeven. Het wordt veelvuldig bezocht door de lokale bevolking en je kunt rekenen op een goede, vullende maaltijd.”

Natraj

“Je bezoekt Lissabon en plots heb je zin in een curry. Er zijn een aantal curry huizen in Lissabon, maar één van mijn favorieten is Natraj op Rua dos Sapateiros in Baixa Chiado.”

Terra

“Ik kwam hier met een vriend die geen vlees eet en ik was verbijsterd over de veelzijdigheid van de smaken en gerechten - het was een heerlijke maaltijd!”