Restaurants in Lissabon

Noobai

“De bar ligt op een perfecte locatie net naast een heuvel. Ik vind het een rustgevende plek om te lezen of te schrijven aangezien er geen verkeer langskomt. Er is een kleine ruimte op het terras met speelgoed voor kinderen.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Naast de Adamastor miradouro bevindt zich een steile trap die leidt naar een klein restaurant op een patio met uitzicht op de rivier. Zowel binnen als buiten staan tafels. 's Winters is het er knus terwijl het 's zomers een prachtige plek is om buiten te eten. Er is een kleine speelplaats voor de kids op het terras om zich bezig te houden terwijl je zelf lekker bij kunt kletsen. In juli, augustus en september is ook het bovendek geopend van waar je een nog mooier uitzicht geniet.

Noobai ligt op een fantastische locatie, goed beschut tegen de wind en met parasols om de beleving van het buiten eten optimaal te houden. Dit is een zeer populaire plek onder zowel locals als toeristen en het is een goede plek om de zonsondergang te zien achter de 25 April Brug.

De gerechten zijn eenvoudig en van een goede kwaliteit. Ze hebben meestal enkele gerechten van de dag en er is ook een keuze uit salades, petiscos en broodjes om uit te kiezen en een aantal erg smakelijke, versgeperste fruitsappen.

TIP: De trap naar het restaurant en de bar is zeer steil waardoor het moeilijk is om kinderwagens of rolstoelen naar beneden te brengen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Miradouro do Adamastor | Openbaar vervoer: Baixa-Chiado metro | Telefoon: +351 213465014 | Website: http://www.noobaicafe.com

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Kaffeehaus

“Mijn favoriete ontbijt hier is het volledige Kaffeehaus Frühstück waarin alles inbegrepen is. Uiteraard kan ik de rest van de dag niets meer eten, maar het is een mooie manier om het weekend in te gaan met een brunch samen met vrienden.”

Terra

“Ik kwam hier met een vriend die geen vlees eet en ik was verbijsterd over de veelzijdigheid van de smaken en gerechten - het was een heerlijke maaltijd!”

Pois Café

“Dit café behoort tot mijn favorieten met het samenraapsel van oude tafels, stoelen en banken, en de wonderbaarlijke gerechten. Er hangt een zeer ontspannen en vriendelijk sfeertje in dit kleine café en het is een goede plek om uit te rusten na een bezoekje aan de Sé Kathedraal aan de andere kant van de straat.”