Activiteiten in Lissabon

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit restaurant in een oude loods is gelegen aan de rivieroever. Er staat een enorme houten letter "K" buiten de loods die aangeeft dat je op de juiste plek bent voor een feestmaal.

Wanneer je de deur binnenstapt en naar beneden loopt wordt je naar de tafel gebracht en de bediening zal langskomen om de drankbestelling op te nemen. Er staan al wat kleine snacks op tafel die je kunt proeven aangezien ze inbegrepen zijn in de prijs. Neem de tijd om de omgeving in je op te nemen met de enorme wijnvaten langs de muren en de grote kroonluchter op de tafels.

Wanneer de drankjes gearriveerd zijn, zullen de gerechten komen. De bediening komt vanuit de keuken met enorme schalen met eten die ze opdienen op elk bord aan de tafel. Ze leggen je uit welk gerecht het is en wat de ingrediënten zijn. Je kunt elk gerecht proeven tenzij je dit niet wilt. Elk gerecht is typisch Portugees, vanaf de salades bij aanvang tot de vis- en vleesgerechten en uiteindelijk de desserts. Dit is dé plek waar je zeker waar voor je geld zult krijgen.

TIP: Het hoofdrestaurant (dat erg chique en duur is) bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft een zeer gotische stijl met hoge plafonds, olijfbomen in de ramen en enorme kaarsen die avond na avond opnieuw worden aangestoken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rua da Cintura Cais da Viscondessa | Openbaar vervoer: Train from Cais do Sodre to Santos or 15E Tram | Telefoon: +351 21 393 29 30

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Leer surfen

“Ik heb enkele surflessen gehad en vond ze erg leuk. Als je avontuurlijk ingesteld bent en van adrenaline houdt kan ik je deze activiteit van harte aanbevelen.”

Jardim da Tapada das Necessidades

“Deze tuin is één van mijn persoonlijke favorieten in Lissabon. Het is één van de oudste en meest beroemde tuinen in Lissabon, hoewel het er op lijkt dat het ook één van de best bewaarde geheimen in de stad is.”

Pastéis de Belém

“In alle jaren dat ik hier nu woon heb ik nog steeds geen adres gevonden dat kan tippen aan de kwaliteit van de kleine puddingtaartjes van deze bakker. ”