Activiteiten in Lissabon

Serafina Park

“Mijn favoriete plek voor een zomerse picknick met vrienden en kinderen. In de zomerhitte kun je schuilen bij de picknicktafels onder de bomen terwijl de kinderen rondrennen en in het park spelen.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Dit goed onderhouden recreatiepark beschikt over een net grasveld bedekt met vele struiken en bomen. Er zijn speeltoestellen geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en er is zelfs een kleine rijschool met wegmarkeringen en borden waar kinderen kunnen spelen. Er is een tuinhuisje in het park met een beeldschoon panoramisch uitzicht over Lissabon. Er is hier ook een restaurant waar je terecht kunt als je geen zin hebt om je picknickmand door het bos mee te zeulen.

Ik kan een bezoek hier zeer aanbevelen gedurende de lente of zomer omdat mensen van alle leeftijden hier urenlang plezier zullen hebben! Serafine Park ligt in het Monsanto Bos in Lissabon.

TIP: Er zijn een aantal goed uitgeruste picknicktafels maar ze zijn soms bezet. Het is aan te raden een deken mee te nemen voor een picknick zonder tafel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Estrada Serafina | Openbaar vervoer: 770 bus route from Jardim Zoologico metro stop. | Telefoon: +351 774 3021 | Website: https://www.facebook.com/pages/Parque-da-Serafina/191460210899038?rf=325333404181370

Meer activiteiten in Lissabon

Bekijk alle activiteiten

Lisboa Card

“Haal het beste uit je trip naar Lissabon met deze handige toeristenkaart. ”

Adega do Kais

“Dit is een vaste favoriet van me, in het bijzonder als ik bezoek heb. Het mooie aan deze plek is dat je één prijs betaalt en vervolgens verschillende gerechten kunt proeven. De laatste keer dat ik hier was hebben we niet minder dan 24 verschillende gerechten geprobeerd!”

Oceanarium

“Otters, pinguïns, schildpadden en allerlei vissoorten (vooral haaien) - wat wil je nog meer?!”