Bezienswaardigheden in Istanbul

Fenerbahçe Park

“Dit is één van de meest populaire plekken voor trouwfoto's. Het is te mooi om te missen!”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Fenerbahçe Park is waarschijnlijk één van de meest bezochte parken aan de Aziatische zijde van Istanbul. Het ligt pal aan zee en biedt unieke panorama's van zowel diep blauw als donkergroen. In het park staan eeuwenoude bomen, bankjes en tafels, verschillende soorten bloemen en comfortabele stenen paden voor een rustgevende wandeling.

Je kunt je eigen eten meenemen of dineren bij het voormalige Romantika restaurant dat nu Sütiş heet, een bedrijf dat de zaken voortzet als een gezinsvriendelijke plek en waar je van allerlei soorten gerechten kunt genieten. Vermijd de drukte en kom hier voor een (laat) ontbijt. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen. Binnen vind je een uniek interieur in de vorm van een botanische tuin terwijl je buiten in één van de meest pittoreske parken van Istanbul vertoeft. Het is ook een goede keuze om hier een brunch te bestellen, zeker omdat de prijzen hier redelijk zijn.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Fener Kalamis

Meer bezienswaardigheden in Istanbul

Bekijk alle bezienswaardigheden

Sultanahmet Moskee

“De Moskee, welke in 2006 door Paus Benedictus XVI bezocht werd, is het meest opmerkelijk door haar prachtige, keramisch bedekte muren.”

Galata Toren

“Galata Toren wordt omringd door vele winkels, restaurants en bars waarmee het tot de meest levendige plaatsen van het district behoort.”

Topkapı Paleis

“Wanneer je in de voortuin stapt van het paleis, voelt het alsof je terugkeert in de tijd of op een filmset (negeer gewoon de moderne toeristen).”