Bezienswaardigheden in Istanbul

Zorlu Centrum

“Zorlu slaat een brug tussen deftige en betaalbare winkels met ongeveer 180 keuzes voor jouw winkel en dineer plezier. Als dat nog niet voldoende is, kun je het ook nog eens zeer eenvoudig bereiken!”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Istanbul staat vol met winkelcentra in verschillende soorten en maten maar toch is Zorlu Centrum een buitenbeentje. Als eerste is er hier een zeer gevarieerd aanbod te vinden. Zorlu Centrum heeft veel soorten winkels variërend in prijs zoals Bulgari, Burberry, Mango, Louis Vitton, Adidas, Prada, een gigantische H&M, een Apple winkel die twee verdiepingen groot is en nog veel meer! Daarnaast zijn er ook meerdere café's en restaurants om uit te kiezen. Als derde hebben winkelcentra als deze ook altijd een grote bioscoop en Zorlu uiteraard ook, maar er is hier ook een theater waar zelfs artiesten als Hugh Jackman hebben opgetreden.

Oh, en er is nog een vierde reden om dit almachtige winkelcentrum te bezoeken: Zorlu Centrum maakt vervoer eenvoudiger dan ooit: er is een verbinding met zowel de metro als met het Metrobus station in Zincirlikuyu.

TIP: Vanwege de gunstige ligging kan Zorlu altijd nog op het laatste moment aan je planning worden toegevoegd.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Besiktas | Website: http://zorlucenter.com/avm/EN/Concept.aspx

Meer bezienswaardigheden in Istanbul

Bekijk alle bezienswaardigheden

Winkelcentrum Cevahir

“Dit winkelcentrum biedt een overdekt amusementspark waarmee het een perfecte plek is om met kinderen te bezoeken.”

Galata Toren

“Galata Toren wordt omringd door vele winkels, restaurants en bars waarmee het tot de meest levendige plaatsen van het district behoort.”

Grand Bazaar

“Je kunt met gemak uren doorbrengen met winkelen op deze markt, je kunt uitrusten in café's en wandelen door deze enorme en fascinerende overdekte locatie. Er zijn hier zelfs (Turkse) moskeeën!”