Uitgaan in Dubai

Trader Vic's

“In Trader Vic’s heb ik het gevoel dat ik op een exotisch eiland zit. Vooral wanneer ik de bloem die bij de Mai Thai wordt geserveerd in mijn haar steek. ”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Deze Amerikaanse franchise is populair in Dubai, er zijn al 3 locaties geopend in de stad. Trader Vic’s in Madinat Jumeirah is bijzonder leuk en heeft een terras aan het water. Het Polynesische interieur, de vele verschillende drankjes met tropische smaken en de Cubaanse livemuziek zorgen samen voor een paradijselijke sfeer. Trader Vic’s maakt heerlijke cocktail-creaties, zoals de beroemde originele Mai Thai, de Waikiki en de Tiki Bowl.

TIP: Ga hier naartoe voor echt geweldige cocktails. Zowel de presentatie als de smaak is fantastisch.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: King Salman Bin Abdulaziz Al Saud St Store No. 143, Madinat Jumeirah | Telefoon: +971 4 366 5646 | Website: http://tradervics.com/locations/dubai/

Meer uitgaansgelegenheden in Dubai

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Agency

“Ik ken geen andere plek met een betere combinatie van wijn, eten, service en een prachtig uitzicht. ”

Jetty Lounge

“Hier ga ik naartoe om in alle rust van mijn heerlijke mojito te genieten, met een zacht briesje door m’n haar en uitzicht op de flikkerende stadslichtjes. ”

UBK

“Mijn nummer één bar om een drankje te doen wanneer er een wedstrijd op tv is, en ik samen met een groot aantal anderen mijn team wil aanmoedigen! ”